Info/Contact

Adres

Bedrijfsnaam : Barcar
Carl Bartels
Frisostraat 20
4765 BT Zevenbergschen Hoek

Contactgegevens

E-mail: barcar@home.nl
Telefoon: 0168 850877     ( tussen 11.00 – 18.00 uur )
KvK nummer; 18075056
BTWnummer; NL060785792B01

Ophalen / telefonisch contact

Ophalen alleen op afspraak vooraf , dit kan in principe iedere dag , ook in het weekend , tussen 15.00 – 18.00 uur ( bellen kan tussen 11.00 – 18.00 uur ).

Voorwaarden verzenden

De portokosten van Post nl. zijn van toepassing.
Op de site van Post.nl zijn de portokosten weergegeven zie de tarieven voor pakketten van Post nl

Zodra het bedrag op de rekening staat zal het artikel binnen 1 á 2 werkdagen worden verstuurd.
Barcar is een “groen” bedrijf en rekent geen verpakkingskosten omdat o.a. gewerkt wordt met eerder gebruikte dozen en verpakkingsmateriaal.

Contactformulier

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op! Wij horen graag van u.

Voorwaarden algemeen

 • Al onze artikelen zijn gebruikte artikelen die vallen onder de margeregeling. Bij margeartikelen wordt er geen BTW vermeld op de factuur. Er is dus geen BTW aftrekbaar. Meer informatie over de margeregeling vindt u op de website van de Belastingdienst.
 • Barcar verkoopt originele vintage (tweedehands) artikelen. Gezien de leeftijd van deze artikelen, zijn er meestal wel enige gebruikssporen aanwezig .
 • Vaak is bij de vintage verlichting geen geaard snoer aanwezig , dat was toen nog niet verplicht namelijk , Barcar is dan ook niet verantwoordelijk voor gevolgschade door verkeerd gebruik of door een niet te voorzien gebrek.
 • Al onze artikelen worden gecontroleerd en indien nodig voorzien van nieuwe bedrading. Echter kan Barcar, gezien de leeftijd van deze producten (vaak jaren 50 – 60 – 70 ), geen technische garantie geven.
 • Barcar is niet verantwoordelijk voor schade veroorzaakt door derden.
 • Herroepingsrecht
  De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden.
  De consument draagt dan wel de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product.
 • Geschillen
  Op overeenkomsten tussen de ondernemer en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Geef een reactie